Over mij

Over De Jong Veiligheidsacademie

Wat doen wij?

De Jong Veiligheidsacademie traint mensen op het gebied van BHV, EHBO, reanimatie, brand & ontruiming, VCA en nog veel meer. We bieden trainingen en opleidingen op maat aan, voor uw personeel, vereniging of andere groep mensen die een bepaalde vaardigheid willen leren.

Voor wie?

... en alle andere denkbare groepen mensen die een training willen volgen. Dus ook voor jou!

brandjeblussen2
patrick-de-jong

Wie is De Jong Veiligheidsacademie?

Patrick de Jong heeft al jaren ervaring in de veiligheidsbranche. Zo is hij al jarenlang actief bij de vrijwillige brandweer. In 2019 besloot Patrick om De Jong Veiligheidsacademie op te richten. Het werken met mensen en kennis overbrengen is het mooiste wat er volgens hem is. Zo is er elke cursist op hun eigen niveau aandacht voor de praktijk en theorie.
Patrick werkt met meerdere instructeurs samen: er is dus altijd iemand aanwezig met de juiste kennis en praktijkervaring voor jouw situatie.

Zakelijke cursus

Altijd maatwerk

Voor bedrijven bieden we altijd een cursus op maat aan. Bijvoorbeeld een 1-daagse BHV-cursus voor werknemers die bereid zijn om een deel theorie via e-learning te doen. Zijn je werknemers praktisch ingesteld? Dan organiseren we een 2-daagse BHV-cursus en wordt het theoretische deel vervangen door een praktijkopleiding. Net zo makkelijk en begrijpelijk voor iedere cursist.

Flexibel inzetbaar

Heb je op korte termijn iemand nodig om je werknemers of collega's op te leiden? Dan zit je bij ons goed: we zijn flexibel en op korte termijn inzetbaar. We luisteren naar je wensen en komen met een voorstel op maat.

ehbo-cursus-middelen
reanimatie-cursus

Cursussen voor particulieren

Reanimatiecursus volgen?

We organiseren ook openbare EHBO-cursussen, reanimatiecursussen en BHV-cursussen op inschrijving. Wil je jezelf bijscholen voor je werk of vanuit interesse, dan is dat mogelijk. Op onze pagina "Inschrijven" vind je onze openbare cursusagenda.

Gecertificeerde instructeurs

Ervaren en gecertificeerd

Onze instructeurs zijn stuk voor stuk gecertificeerd. Dat betekent dat een BHV-cursus altijd wordt gegeven door een instructeur die bij CIBOT (Certificeringsinstituut voor Beroepsopleiding & Training) gecertificeerd is. Voor een reanimatiecursus gebruiken we alleen instructeurs die gecertificeerd door de Nederlandse Reanimatieraad zijn (NRR). Bij EHBO-cursussen geldt het diploma "Instructeur Eerste Hulp" als voorwaarde voor onze instructeurs. Zo weet je zeker dat de instructeur een expert is op het gebied waar je iets over wilt leren.

brandblussen