Herhaling BHV

08dec2022

Registreer voor dit evenement

Voer hieronder uw gegevens in

Aantal gewenste plaatsen

Beantwoord deze som 5 - 3 =

Enter the word YES in the box:
Validating payment information...
Waiting for Payment Gateway...

Herhaling BHV

Van 09:00 tot 16:30

Zoetermeer

€ Op aanvraag

BHV staat voor bedrijfshulpverlener. Als bedrijf ben je wettelijk verplicht om één of meerdere bedrijfshulpverleners (BHV’ers) op te leiden. Het aantal bedrijfshulpverleners is afhankelijk van de risico’s, branche en grootte van een bedrijf. Er moet altijd één werknemer aanwezig zijn die de BHV-taken kan uitvoeren. De cursus BHV herhaling zorgt ervoor dat particulieren, zelfstandige ondernemers (ZZP) en werknemers van bedrijven weer op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de bedrijfshulpvelening. 

In het geval van een ongeval in het bedrijf of als er een brand uitbreekt, zorgt een BHV’er ervoor dat er op een juiste manier eerste hulpverleent wordt. Bij een ontruiming zorgt een BHV’er dat bezoekers en collega's op een veilige manier het gebouw kunnen verlaten. BHV’ers hebben een functie als voorpost, dit betekend dat zij proberen om de gevolgen van een calamiteit te beperken en de tijd overbruggen tot de professionele hulpverleningsdiensten zijn gearriveerd.  

Kortom, met de cursus BHV herhaling leren we je om eerste hulp te verlenen, je leert reanimeren, hoe een je een AED kunt bedienen en je leert om een beginnende brand blussen. Je leert ook hoe je een ontruiming start en begeleid.  

Er zijn 12 plaatsen beschikbaar.