Maak kennis met De Jong Veiligheidsacademie
Eindeloze mogelijkheden

Wie ben ik?


Welkom op mijn website van De Jong Veiligheidsacademie.

 

Sinds augustus 2019 heb ik, Patrick de Jong, besloten om mijn eigen bedrijf op te zetten om mensen te trainen op het gebied van EHBO, reanimatie, brand & ontruiming, VCA en nog veel meer.

Ik vind het leuk om u bepaalde vaardigheid aan te leren of van een volledig nieuwe vaardigheid, ik sta je bij om de kennis die je zoekt eigen te maken. Mijn cursussen zijn leuk en gevarieerd om zo aan alle behoeften en vaardigheden te voldoen, dit mede door mijn ervaring binnen de wereld van de EHBO en vrijwillige brandweer. 

Bekijk de rest van mijn website om meer te weten te komen en neem contact met mij op als u nog vragen hebt.
Patrick de Jong

 

 

  
 
 
 
E-mailen
Bellen